Wat Ctrack telematica u oplevert

Wat Ctrack telematica u oplevertverbetert risicoprofiel beheerkosten beter managenmeer omzet genereren

Contact opnemen

Graag alle verplichte velden invullen
Offerte AANVRAGEN

Telematica voor verzekeraars

Met behulp van Ctrack’s telematica voor verzekeraars, krijgt u inzicht in het rijgedrag van de bij u verzekerde bestuurders. Maar daar blijft het niet bij.

Onze software helpt verzekeraars om bestuurders preventief te beschermen en de kans op ongelukken te verkleinen. Inzicht in eigen rijgedrag dankzij telematica toepassingen, heeft direct een risico verlagend effect.

Dankzij telematica kunnen risico’s beter ingeschat én beïnvloed worden. Verzekeringsmaatschappijen die het slim en effectief integreren in hun dienstenpakket, hebben daardoor een voorsprong in de markt.

Klanten zijn over het algemeen een beetje op hun hoede wat betreft verzekeringsmaatschappijen. Wordt hun belang wel afdoende gediend?

Het mooie van telematica op deze manier gebruiken, is dat het gebaseerd is op ‘hoe veiliger je rijdt, hoe minder je betaalt’ (Pay how you Drive).

Een logisch gevolg daarvan is dat er bij de verzekeraars minder premiegelden binnenkomen. Daar staat tegenover dat het aantal claims daalt.

Een klassieke win-win situatie.

Kenmerken

Placeholder

R1*monthly

""

Alles uitklappen
Alles inklappen
“Betere
risicoprofilering”
– Individuele en collectieve rijgedrag analyses
– Gedetailleerde ruwe data
– Data in context
– OBDII voertuig data analyse
– Risicobepaling motor, algoritmes en scorecards
– Pre-installatie voertuig
– Real-time diefstaldetectie
– Detectie andere bestuurder
– Geo-locatie en reisdata
– Weg-, weer- en verkeerscondities
– OBDII voertuig data context
– Rijgedrag scoring

Wat onze klanten zeggen…

“Voor ons gaat het niet alleen om correct scheiden van werk-en privékilometers. Profel kan niet zonder een planning die draait als een geoliede machine. De Ctrack software draagt hier wezenlijk aan bij. We hebben real-time inzicht en weten op ieder moment van de dag hoe het ervoor staat en wie waar zit.”

BART VAN SAMANG
fleetverantwoordelijke Profel

"Ctrack’s fleet management oplossing met keurmerk wordt gebruikt voor al onze bedrijfsvoertuigen. De voornaamste redenen om met Ctrack te werken, zijn: correcte urenregistratie, een efficiëntere planning, vermindering milieu impact, lagere onderhouds- en brandstofkosten, scheiding tussen werk- en privé kilometers en goede service van de altijd bereikbare helpdesk.”

HUUB WEIJS
Manager Levens Cooking & Baking Systems

OFFERTE
Email Ons