PRIVACYBELEID

Ctrack Belgium B.V.B.A. is toegewijd aan het beschermen van uw privacy en het ontwikkelen van technologie die u de meest krachtige en veilige online ervaring geeft. Deze privacy verklaring is van toepassing op de Ctrack Belgium B.V.B.A. website en betreft het verzamelen en gebruiken van gegevens. Door de Ctrack Belgium B.V.B.A. website te gebruiken, stemt u in met onderhavige voorwaarden.

Het verzamelen van persoonlijke informatie

Ctrack Belgium B.V.B.A. verzamelt persoonsgegevens, zoals uw e-mailadres, naam, thuis- of werkadres of telefoonnummer. Ctrack Belgium B.V.B.A. verzamelt ook anonieme demografische informatie, zoals land en regio.

Er wordt ook informatie over uw computer hardware en software automatisch verzameld. Deze informatie kan omvatten: uw IP-adres, browser type, domeinnamen, toegangstijden en verwijzende website adressen. Deze informatie wordt gebruikt door Ctrack Belgium B.V.B.A. voor de werking van de dienst, om de kwaliteit van de service te behouden en om te voorzien in algemene statistieken betreffende het gebruik van de Ctrack Belgium B.V.B.A. website.

Onthoud dat als u persoonsgegevens of persoonlijke, gevoelige gegevens openbaart via de publieke message boards van Ctrack Belgium B.V.B.A., deze informatie verzameld en gebruikt kan worden door anderen. Noot: Ctrack Belgium B.V.B.A. leest niets van uw privé online communicatie.

Ctrack Belgium B.V.B.A. raadt u aan de privacy verklaringen van de websites die u bezoekt vanuit Ctrack Belgium B.V.B.A. te bekijken, zodat u weet hoe deze websites uw informatie verzamelen, gebruiken en delen. Ctrack Belgium B.V.B.A. is niet verantwoordelijk voor de privacy verklaringen of andere inhoud op websites buiten de Ctrack Belgium B.V.B.A. website en Ctrack-gerelateerde websites.

Gebruik van persoonlijke informatie

Ctrack Belgium B.V.B.A. verzamelt en gebruikt uw persoonsgegevens om de Ctrack Belgium B.V.B.A. website te beheren en de door u gevraagde services te leveren. Ctrack Belgium B.V.B.A. gebruikt uw persoonsgegevens ook om u te informeren over andere producten of services van Ctrack Belgium B.V.B.A. en haar verbonden ondernemingen. Ctrack Belgium B.V.B.A. kan ook contact met u opnemen via enquêtes om uw mening over huidige services of over mogelijk nieuw aan te bieden services te onderzoeken. Ctrack Belgium B.V.B.A. verkoopt, leased of verhuurt klantenlijsten niet aan derden.

Ctrack Belgium B.V.B.A. kan contact met u opnemen namens externe zakenpartners over een bepaald aanbod dat van belang kan zijn voor u. In die gevallen wordt uw unieke, persoonlijk identificeerbare informatie (e-mail, naam, adres, telefoonnummer) niet overgedragen aan derden. Daarnaast kan Ctrack Belgium B.V.B.A. gegevens delen met vertrouwde partners om haar te helpen statistische analyses uit te voeren, u e-mail of post te sturen, klantenservice te verlenen of om leveringen te regelen. Het is verboden voor derden om uw persoonsgegevens te gebruiken, behalve om deze services te verstrekken aan Ctrack Belgium B.V.B.A., en ze zijn verplicht de vertrouwelijkheid van uw gegevens te handhaven.

Ctrack Belgium B.V.B.A. houdt bij welke websites en pagina’s onze klanten bezoeken, om te bepalen welke Ctrack Belgium B.V.B.A. services het meest populair zijn. Deze data wordt gebruikt voor op maat gemaakte inhoud en advertenties voor klanten wiens gedrag aangeeft dat ze geïnteresseerd zijn in een specifiek onderwerp.

De Ctrack Belgium B.V.B.A. website zal uw persoonsgegevens zonder voorafgaande kennisgeving bekend maken indien dit wettelijk vereist is of er ter goede trouw vanuit gegaan kan worden dat een dergelijke actie noodzakelijk is om: a) te voldoen aan de van toepassing zijnde wetgeving; (b) de rechten of het eigendom van Ctrack Belgium B.V.B.A. te beschermen en verdedigen; en, (c) onder urgente omstandigheden handelen om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van Ctrack Belgium B.V.B.A. en/of het publiek te beschermen.

Persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Ctrack Belgium B.V.B.A.. Ook heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een door u genoemde ander(e organisatie) te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, overdraging of een verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens, naar ons toesturen. Onze contactgegevens vindt u hier en in de footer. Als u een klacht heeft over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Cookie gebruik

De Ctrack Belgium B.V.B.A. website gebruikt “cookies” om u te helpen uw online ervaring te personaliseren. Een cookie is een tekstbestand dat op een harde schijf wordt geplaatst door een webpagina-server. Cookies kunnen niet gebruikt worden voor het uitvoeren van programma’s of het plaatsen van virussen op uw computer. Cookies zijn uniek toegewezen aan u en kunnen alleen door een webserver worden gelezen in het domein dat de cookie aan u heeft uitgegeven.

Eén van de voornaamste doeleinden van cookies is het bieden van gebruiksgemak om u tijd te besparen. Het doel van een cookie is om de webserver te signaleren dat u een specifieke pagina heeft bezocht. Bijvoorbeeld, als u Ctrack Belgium B.V.B.A. pagina’s personaliseert, of u registreert zich bij de Ctrack Belgium B.V.B.A. site of services, dan helpt een cookie Ctrack Belgium B.V.B.A. uw specifieke informatie te onthouden voor latere bezoeken. Dit vereenvoudigt het opnameproces van persoonlijke gegevens, zoals naam, mailadres enzovoorts. Wanneer u terugkeert naar dezelfde Ctrack Belgium B.V.B.A. website, kan de informatie die u al heeft opgegeven worden opgehaald, zodat u makkelijk de functies kunt gebruiken die u heeft aangepast..

U hebt de mogelijkheid om cookies te accepteren of te weigeren. De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar u kunt uw browserinstelling wijzigen om cookies te weigeren als u dat wenst. Als u ervoor kiest om cookies te weigeren, kunt u de interactieve elementen van de Ctrack Belgium B.V.B.A. diensten of website niet volledig ervaren.

Beveiliging van persoonlijke gegevens

Ctrack Belgium B.V.B.A. beveiligt uw persoonsgegevens tegen onbevoegd(e) toegang, gebruik of openbaring. Ctrack Belgium B.V.B.A. beveiligt de persoonsgegevens die u op computerservers verstrekt in een gecontroleerde, veilige omgeving en beschermt tegen onbevoegd(e) toegang, gebruik of openbaring. Wanneer persoonlijke informatie naar andere websites wordt verzonden, wordt het beveiligd door middel van encryptie, zoals het Secure Socket Layer (SSL) protocol.

Wijzigingen in deze verklaring

Ctrack Belgium B.V.B.A. kan deze privacy verklaring updaten. Op deze pagina vindt u altijd de meest recente versie.

Contactgegevens

Heeft u vragen of op-/aanmerkingen over deze privacy verklaring? Wij horen graag van u. Als u van mening bent dat Ctrack Belgium B.V.B.A. niet heeft gehandeld op grond van deze verklaring, dan kunt u contact opnemen met Ctrack Belgium B.V.B.A..