OVER CTRACK

Ctrack is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelingen, produceren, verkopen en ondersteunen van technologisch geavanceerde fleet management oplossingen – indien nodig en gewenst op maat gemaakt.
Als wereldwijde leverancier van GPS fleet management oplossingen, track & trace software en telematica voor verzekeraars, maken wij de belofte waar die samengevat wordt door onze slogan, Always Visible.

Of het nu gaat om track & trace en fleet management om zowel het MKB als het grootbedrijf te helpen met vlootmanagement, of het implementeren van telematica oplossingen voor verzekeraars, uiteindelijk draait het maar om één ding:
Zorgen dat de assets van onze klanten altijd zichtbaar zijn en de dagelijkse bedrijfsprocessen inzichtelijk.

Altijd Zichtbaar

Ctrack ontwikkelt en implementeert assetmanagement- en monitoringsystemen met behulp van GPS plaatsbepaling per satelliet, GSM mobiele communicatie en andere geavanceerde communicatietechnologieën.

Door onze continue focus op de ontwikkeling van de volgende generatie producten en diensten, behoudt Ctrack haar voorsprong op de markt. Daardoor kunnen wij voldoen aan de vraag naar waardevolle, flexibele, feature-rijke en kosteneffectieve technologie, waarmee alles altijd zichtbaar is.

Wereldwijd

Met ruim 1.000.000 geïnstalleerde GPS/GPRS units in meer dan 55 landen, verspreid over 6 continenten, is Ctrack één van ‘s werelds grootste telematica leveranciers. In de Benelux gebruiken ruim 3.000 fleetmanagers Ctrack oplossingen.

Als u kiest voor Ctrack Benelux, dan weet u zeker dat u samenwerkt met een groep ervaren, kundige en gemotiveerde mensen. Van ontwikkelaar tot helpdesk- of aftersales medewerker, van instructeur tot programmeur, van accountmanager tot inbouwspecialist – we hebben ze allemaal in eigen huis.

Inseego Corp.

De moedermaatschappij van Ctrack, Inseego Corp., is toonaangevend in het ontwerpen en ontwikkelen van draadloze Internet of Things (IoT) oplossingen en Cloud SaaS-diensten aan luchtvaartmaatschappijen, distributeurs, detailhandelaren, OEM’s en andere wereldwijde markten.

Daar sluit Ctrack bij aan, als wezenlijk onderdeel van het producten- en dienstenpakket van Inseego Corp.. Wij blijven dan ook investeren in onderzoek en ontwikkeling, waardoor we steeds betere oplossingen voor onze klanten creëren en implementeren.

“ONZE VISIE”

Een innovatieve, wereldwijde IoT leverancier zijn, die mensen op een eenvoudige manier verbindt met de voor hen belangrijke informatie.

“INITIATIVES”

We begrijpen dat onze activiteiten deel uitmaken van de grotere omgeving waarin we leven. Wat wij doen wordt dan ook gevormd door (inter)nationale trends in duurzame ontwikkeling.

“ACCREDITATIE”

Ctrack heeft kwaliteitsborging accreditatie ontvangen van een verscheidenheid aan wereldwijde accreditatie-instellingen.
Lees Verder