Wat Ctrack fleet tracking u oplevert

volledige zichtbaarheidbeveiligingefficientere bedrijfsvoeringlarger brendstop-en operationele kosten

Contact opnemen

Graag alle verplichte velden invullen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Offerte AANVRAGEN

Fleet management software voor kmo’s

Bedrijven met een klein of middelgroot wagenpark worden geconfronteerd met vergelijkbare operationele uitdagingen. Ctrack’s fleet management software voor kmo’s is daarop toegespitst en biedt u volledig zicht op uw wagenpark. U ziet in real-time waar welk voertuig is en hoe iedere bestuurder rijdt. Gecombineerd met het uitgebreide rapportagepakket hebt u een krachtige tool in handen waarmee u het wagenpark effectiever benut en de kosten aanzienlijk dalen.

ONTDEK HOEVEEL U KUNT BESPAREN MET CTRACK!

BESPARING BEREKENEN

HOEVEEL KUNT U MET CTRACK BESPAREN?

De hier weergegeven besparing is een schatting, aangezien de verscheidenheid van factoren die dergelijke besparingen beïnvloeden niet ingecalculeerd zijn.

REKENMACHINE

Miles
Gallons
USD

AANTAL
VOERTUIGEN:
Voertuig(en)

GEMIDDELDE REISAFSTAND
km / voertuig / maand

GEMIDDELD BRANDSTOFVERBRUIK:
Liters/100km

GEMIDDELDE BRANDSTOFPRIJS
PER Liter:
$/liter

BESTUURDERSKOSTEN PER MAAND
$/maand

RESULTATEN


WAT U KUNT BESPAREN:

op brandstof
$

op onderhoud
$

op productiviteit
$

Hoe u met Ctrack

zicht houdt op uw wagenpark

WEB BASED MONITORING, OOK VIA SMARTPHONE EN TABLET
WEB BASED MONITORING,
ook VIA SMARTPHONE en TABLET
U hebt om het even waar toegang tot alle mogelijkheden van Ctrack’s track and trace, waardoor u ook altijd zicht hebt op alle voertuigen als u onderweg bent of niet op kantoor. U ziet de exacte posities en belangrijke statistieken en kunt snel achterhalen welke medewerkers dichtbij bepaalde (spoed) werkzaamheden zijn.

Bestuurders kunnen zakelijke- en privékilometers aan hun reis koppelen. Urenstaten en overwerkdeclaraties kunnen eenvoudig gecontroleerd worden. Kortom, u krijgt 24/7 inzicht in en controle over uw volledige wagenpark en overige mobiele middelen. Met als gevolg: hogere productiviteit en lagere overheadkosten.

VOERTUIGVOLG- SYSTEEM
VOERTUIGVOLG-
SYSTEEM

Ctrack’s GPS fleet management voertuigvolgsysteem is geschikt voor groot werkmaterieel en voor zowel kleine als grote vloten met bedrijfsauto’s, bestelbussen en andere commerciële voertuigen. Naast real-time tracking houdt onze software met vooraf ingestelde intervallen ook voertuigposities bij. Daardoor ziet u waar voertuigen zich op dat moment bevinden én waar ze geweest zijn.

Hoe u met Ctrack

uw bedrijfsprocessen efficiënter maakt

ROUTE OPTIMALISATIE
route
optimalisatie

Voertuigen traceren helpt om betere routes op te stellen en efficiënt werkzaamheden toe te kennen met behulp van connected navigatie. De bijbehorende voordelen zijn legio, zoals een strakke planning, verbeterde medewerkersproductiviteit en lagere onderhouds- en brandstofkosten.

EFFECTIEVER PLANNEN
effectiever
plannen
Sluitende uren- en kilometerregistraties blijven ontzettend belangrijk. De huidige fleet management software is echter tot veel meer in staat. Steeds meer kmo’s kiezen er dan ook voor om Ctrack software te verbinden en integreren met o.a. hun planning-systeem. De positieve effecten daarvan zijn al snel merkbaar:

Zowel regulier werk inplannen als spoedgevallen adequaat afhandelen gaat vlotter, aangezien u precies weet wie zich waar bevindt. Wachttijden verminderen, terwijl tegelijkertijd de productiviteit stijgt, net als het dienstverleningsniveau en de klanttevredenheid.

HOE U MET CTRACK

BRANDSTOF- EN ONDERHOUDSKOSTEN MET 8 TOT 15% REDUCEERT

STANDAARD RAPPORTAGE
standaard
rapportage
Ctrack’s standaard rapportagepakket is zo opgezet dat u precies de informatie krijgt die u nodig heeft om uw wagenpark kostenefficiënt te beheren. Het dashboard laat in één oogopslag de stand van zaken zien.
Prestaties zijn op voertuig- en bestuurdersniveau te bekijken. Daardoor kunt u snel ingrijpen als bijvoorbeeld de brandstofefficiëntie terugloopt of het rijgedrag te wensen overlaat.

Rapporten zijn direct te zien op uw scherm of planbaar via e-mail, om ervoor te zorgen dat relevante gegevens tijdig op de juiste plek belanden. Het rapportagepakket is eenvoudig te integreren in andere toepassingen.

Deze werkwijze doet de brandstof- en onderhoudskosten dalen. Tegelijkertijd wordt de milieu-impact gereduceerd door een afname van de CO2 uitstoot.

ZAKELIJKE/PRIVÉ KILOMETERS BIJHOUDEN
ZAKELIJKE- EN PRIVÉ-KILOMETERS
BIJHOUDEN

Ctrack’s fleet management software maakt het eenvoudig om accuraat zakelijke- en privé-kilometers bij te houden. Het enige wat de bestuurder hoeft te doen voor de start van een rit, is instellen of die zakelijk of privé is.

RIJGEDRAG VERBETEREN
RIJGEDRAG
VERBETEREN
Bepaald rijgedrag heeft een grote invloed op het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot van uw wagenpark. Denk bijvoorbeeld aan te hard rijden, abrupt remmen, te snel optrekken, lang stationair draaien en te hard door de bocht of over een verkeersdrempel gaan.

Met behulp van Ctrack Cdrive realiseert u de gewenste gedragsveranderingen op een gebruikersvriendelijke manier. Met een besparing van 8 tot 15% (!) en minder milieubelasting tot gevolg. Goed voor de mobiliteitskosten én uw bedrijfsimago.

HET BELANG VAN VEILIG RIJDEN
HET BELANG VAN
VEILIG RIJDEN

Veilig rijden is de basis van duurzaam wagenparkbeheer. Minder schadegevallen, afnemende brandstof- en onderhoudskosten, CO2 reductie én een positiever bedrijfsimago. Een klassieke win-win situatie.

HOE U MET CTRACK

UW WAGENPARK BEVEILIGT

INCIDENT MELDINGEN
INCIDENT
MELDINGEN

Onze oplossing beschikt ook over een antidiefstal- en antifraude-functionaliteit om potentiële risico’s te detecteren en te melden, zoals pogingen om met de batterij te frauderen en GPS- of GSM-signalen te verstoren.

BESTUURDERS IDENTIFICATIE
BESTUURDERS
IDENTIFICATIE
Driver-ID, of bestuurders identificatie, geeft bedrijven meer inzicht in de status en locatie van mobiele werknemers. Zowel met terugwerkende kracht als in realtime. Deze oplossing is vooral geschikt voor bedrijven die een reeks voertuigen beheren die

door meerdere werknemers gebruikt worden. Met Driver ID is het mogelijk om bestuurders- en voertuiggegevens te scheiden voor meer inzicht in de verplaatsingen en acties van individuele bestuurders, ongeacht in welk voertuig ze rijden.

GESTOLEN VOERTUIG RESPONSE
GESTOLEN VOERTUIG
TRACEREN

Iedere minuut telt als er sprake is van diefstal. Met behulp van Ctrack’s track and trace kunnen ook gestolen voertuigen getraceerd worden, waardoor de politie snel en doelgericht in actie kan komen.

GEBIED MANAGEMENT
GEBIED
MANAGEMENT
Met geofencing is het mogelijk om een bepaald gebied af te bakenen. Bepaalde gebieden kunt u aanduiden als een go- of no-go gebied. Komt een voertuig in een no-go gebied dan volgt er een melding (alarm, e-mail of sms).

Deze toepassing wordt bijvoorbeeld door autoverhuurbedrijven gebruikt. Want waarschijnlijk is er sprake van diefstal als het voertuig een aangegeven gebied verlaat. Zo kan het bedrijf snel actie ondernemen.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken?

neem contact op

Wat onze klanten zeggen…

“Voor ons gaat het niet alleen om correct scheiden van werk-en privékilometers. Profel kan niet zonder een planning die draait als een geoliede machine. De Ctrack software draagt hier wezenlijk aan bij. We hebben real-time inzicht en weten op ieder moment van de dag hoe het ervoor staat en wie waar zit.”

BART VAN SAMANG
fleetverantwoordelijke Profel

"Ctrack’s fleet management oplossing met keurmerk wordt gebruikt voor al onze bedrijfsvoertuigen. De voornaamste redenen om met Ctrack te werken, zijn: correcte urenregistratie, een efficiëntere planning, vermindering milieu impact, lagere onderhouds- en brandstofkosten, scheiding tussen werk- en privé kilometers en goede service van de altijd bereikbare helpdesk.”

HUUB WEIJS
Manager Levens Cooking & Baking Systems

Bel mij TERUG
OFFERTE
Demo AANVRAGEN
Email Ons