De voordelen van Ctrack fleet management voor het grootbedrijf

De voordelen van Ctrack Fleet Management voor het grootbedrijtvolledige zichtbaarheidbeveligingeffecienteere bedrijfsvoeringlagere brendstof-en operationele kosten

Contact opnemen

Graag alle verplichte velden invullen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Offerte AANVRAGEN

Fleet management voor het grootbedrijf

Ook voor het grootbedrijf hebben wij een fleet management systeem of een op maat gemaakte oplossing. Voor vloten van 50 tot 5.000 bedrijfsauto’s, servicebussen, vrachtwagens en/of speciale voertuigen. Met behulp van Ctrack’s business intelligence software kunt u weloverwogen en goed onderbouwde beslissingen nemen en de organisatie beter aansturen. Waardoor het wagenpark effectief, kosten efficiënt en milieubewust beheerd wordt.

ONTDEK HOEVEEL U KUNT BESPAREN MET CTRACK!

BESPARING BEREKENEN

HOEVEEL KUNT U MET CTRACK BESPAREN?

De hier weergegeven besparing is een schatting, aangezien de verscheidenheid van factoren die dergelijke besparingen beïnvloeden niet ingecalculeerd zijn.

REKENMACHINE

Miles
Gallons
USD

AANTAL
VOERTUIGEN:
Voertuig(en)

GEMIDDELDE REISAFSTAND
km / voertuig / maand

GEMIDDELD BRANDSTOFVERBRUIK:
Liters/100km

GEMIDDELDE BRANDSTOFPRIJS
PER Liter:
$/liter

BESTUURDERSKOSTEN PER MAAND
$/maand

RESULTATEN


WAT U KUNT BESPAREN:

op brandstof
$

op onderhoud
$

op productiviteit
$

Hoe u met Ctrack

uw bedrijfsprocessen efficiënter maakt

ROUTE OPTIMALISATIE
route
optimalisatie

Door het traceren van voertuigen kunnen de beste routes uitgestippeld worden en werkzaamheden efficiënter toegekend.

Dat brengt talloze voordelen met zich mee, zoals een optimale planning, verbeterde medewerkersproductiviteit en lagere onderhouds- en brandstofkosten.

NAADLOZE INTEGRATIE MET ANDERE SOFTWARE
naadloze integratie
met andere software

Belangrijke bedrijfsprocessen moeten goed en snel werken en liefst allesomvattend zijn. Het aan elkaar koppelen van software die deze processen mogelijk maakt en beheert, is dan ook essentieel. Ctrack software integreert naadloos met de ERP systemen van onder andere Exact, Microsoft, Navision, Nexmo, Oracle, PCA Mobile, SAP, Syntess Atrium, Tensing, Triopsys en ViaData.

CONNECTED NAVIGATIE
connected
navigatie

Connected navigatie is een tweeweg communicatiekoppeling tussen het Ctrack rittenregistratiesysteem en het navigatiesysteem.

Door deze twee systemen te koppelen kunnen binnen- en buitendienstmedewerkers met elkaar communiceren zonder gebruik te maken van mobiele telefoons.

Hoe u met Ctrack

zicht houdt op uw wagenpark

FLEET MANAGEMENT SOFTWARE
fleet management
software

Realtime voertuigtracering wordt slim gecombineerd met krachtige analyse software. Dankzij de vele analysemogelijkheden komen verbeterpunten snel bovendrijven. Daardoor bespaart u tijd en geld én verhoogt u de operationele bedrijfsprestaties.

WEB BASED MONITORING, OOK VIA SMARTPHONE EN TABLET
WEB BASED MONITORING,
ook VIA SMARTPHONE en TABLET

Locatie ongebonden toegang tot alle mogelijkheden van het Ctrack fleet managementsysteem, waardoor u ook altijd zicht heeft op alle voertuigen als u onderweg bent of niet op kantoor.

UITGEBREIDE RAPPORTAGE MOGELIJKHEDEN
uitgebreide
rapportage mogelijkheden

Ctrack’s standaard rapportagepakket is zo opgezet dat u precies de informatie krijgt die u nodig heeft om uw wagenpark kostenefficiënt te beheren. Het dashboard laat in één oogopslag de stand van zaken zien.

HOE U MET CTRACK

BRANDSTOF- EN ONDERHOUDSKOSTEN MET 8 TOT 15% REDUCEERT

MONITOREN BRANDSTOFVERBRUIK
monitoren
brandstofverbruik

De Ctrack CANBus integratie is een garantievriendelijke oplossing die verbinding maakt met het CANBus-systeem van een voertuig voor het lezen van aanvullende bestuurdersgedragingen en motorbeheergegevens.

Denk aan reiskilometers, gemiddeld aantal kilometers, RPM (omwentelingen per minuut) en snelheid meterstanden (ODO). Dat stelt u in staat om snel voertuiggebruik verbetergebieden te identificeren. Met als gevolg dalende overheadkosten en minder milieu impact.

RIJGEDRAG VERBETEREN
rijgedrag
verbeteren

Bepaald rijgedrag heeft een grote invloed op het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot van uw wagenpark. Met behulp van Ctrack Cdrive kunnen de benodigde gedragsveranderingen op een gebruikersvriendelijke manier gerealiseerd worden. Goed voor de mobiliteitskosten én uw bedrijfsimago.

HOE U MET CTRACK

UW WAGENPARK BEVEILIGT

VOERTUIGVOLG- SYSTEEM
VOERTUIGVOLG-
SYSTEEM

Ctrack’s GPS voertuigvolgsysteem is geschikt voor grote vloten met bedrijfsauto’s, servicebussen en andere commerciële voertuigen. Naast real-time tracking houdt onze software met intervallen ook voertuigposities bij. U ziet dus waar voertuigen zich nu bevinden én waar ze geweest zijn.

BESTUURDERS IDENTIFICATIE
BESTUURDERS
IDENTIFICATIE

Bestuurders identificatie (Driver-ID), geeft meer inzicht in de status en locatie van mobiele werknemers. Zowel historisch als in real-time. Deze oplossing is erg geschikt voor bedrijven die een reeks voertuigen beheren waar meerdere werknemers gebruik van maken.

GESTOLEN VOERTUIG RESPONSE
GESTOLEN VOERTUIG
RESPONSE

Iedere minuut telt als er sprake is van diefstal. Met behulp van Ctrack track en trace kunnen ook gestolen voertuigen getraceerd worden, waardoor het recovery team of de politie snel en doelgericht in actie kunnen komen.

INCIDENT MELDINGEN
INCIDENT
MELDINGEN

Onze oplossing beschikt ook over een anti-diefstal- en fraudefunctionaliteit voor het detecteren en melden van potentiële risico’s, zoals pogingen tot het frauderen met de batterij en het verstoren van GPS- of GSM-signalen.

GEBIED MANAGEMENT
GEBIED
MANAGEMENT
Met geofencing is het mogelijk om een bepaald gebied af te bakenen. Bepaalde gebieden kunt u aanduiden als een go- of no-go gebied. Komt een voertuig in een no-go gebied dan volgt er een melding (alarm, e-mail of SMS).

Deze toepassing wordt bijvoorbeeld door autoverhuurbedrijven gebruikt. Want waarschijnlijk is er sprake van diefstal als het voertuig een aangegeven gebied verlaat. Zo kan het betreffende bedrijf snel actie ondernemen.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken?

neem contact op

Wat onze klanten zeggen…

“Voor ons gaat het niet alleen om correct scheiden van werk-en privékilometers. Profel kan niet zonder een planning die draait als een geoliede machine. De Ctrack software draagt hier wezenlijk aan bij. We hebben real-time inzicht en weten op ieder moment van de dag hoe het ervoor staat en wie waar zit.”

BART VAN SAMANG
fleetverantwoordelijke Profel

"Ctrack’s fleet management oplossing met keurmerk wordt gebruikt voor al onze bedrijfsvoertuigen. De voornaamste redenen om met Ctrack te werken, zijn: correcte urenregistratie, een efficiëntere planning, vermindering milieu impact, lagere onderhouds- en brandstofkosten, scheiding tussen werk- en privé kilometers en goede service van de altijd bereikbare helpdesk.”

HUUB WEIJS
Manager Levens Cooking & Baking Systems

Bel mij TERUG
OFFERTE
Demo AANVRAGEN
Email Ons