D’Ieteren Auto bestaat al 200 jaar en mag toonaangevend genoemd worden wat betreft de mobiliteit van morgen. Voor D’Ieteren Mobility is uw auto niet enkel een product, maar een geheel van mobiliteits- en connectiviteitsdiensten die u het leven makkelijker maken. Het bedrijf is sinds 2017 Ctrack klant.

Mobiliteit van morgen: vlot, comfortabel en betaalbaar

“D’Ieteren Auto is de Belgische invoerder en verdeler van de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Bentley, Lamborghini, Bugatti en Porsche en van wisselstukken en toebehoren,” vertelt Patrick Bosmans, Special Contracts Supervisor. “We beheren een uitgebreid netwerk van onafhankelijke concessiehouders verspreid over het volledige land en een twintigtal sites die voornamelijk op de as Brussel-Mechelen-Antwerpen gevestigd zijn.”

“We zijn een belangrijke speler in de markt wat betreft de veranderingen in de samenleving op vlak van mobiliteit,” vervolgt Patrick Bosmans. “In deze snel evoluerende wereld willen wij de toekomst blijven voorbereiden om ons doel te bereiken: zorgen dat de mobiliteit van morgen vlot, comfortabel en betaalbaar is, zodat het sociale leven van mensen nog aangenamer wordt.”

Gedeelde visie sterke basis voor goede samenwerking

“Ctrack deelt onze visie op mobiliteit. Net als wij spelen zij in op de veranderende mobiliteitsbehoeftes, op een manier die het klanten zo makkelijk mogelijk maakt. Voor een aantal van onze klanten maken wij dan ook gebruik van de fleetmanagement oplossingen van Ctrack, van track en trace t/m rijgedrag monitoren en verbeteren.”

“Neem bijvoorbeeld onze klant Fedasil, het Federaal agentschap voor de opvang van asielzoekers. Wij hebben al hun bedrijfswagens geleverd en Ctrack heeft ervoor gezorgd dat iedere wagen aangesloten is op het Ctrack Online platform, waardoor onze klant 24/7 wagenpark inzicht heeft.”

“Daarnaast maakt Fedasil gebruik van de rijgedrag module Cdrive,” aldus Patrick Bosmans. “Op het dashboard is een ledbar gemonteerd die groen, geel of rood oplicht, afhankelijk van hoe je rijdt. Op deze manier krijgen bestuurders dus directe feedback op hun rijgedrag. Het is ook mogelijk om bestuurders via de mail feedback te geven, met behulp van persoonlijke scorekaartjes.”

“Het lijken misschien kleine zaken, zo’n ledbar en die scorekaartjes, maar inzicht krijgen in je eigen rijgedrag heeft een groots effect. Mensen gaan erop letten, anders handelen en dat komt de eigen veiligheid en die op de weg ten goede. Tegelijkertijd dalen de brandstof- en onderhoudskosten en vermindert de uitstoot van schadelijke gassen. Iedereen is er dus bij gebaat.”

Niet alleen innovatief, maar ook betrouwbaar

“Ctrack biedt veel mogelijkheden. Zo is er een koppeling met je CRM-pakket mogelijk en hebben ze een uitgebreid en praktisch rapportagepakket. Met de concrete informatie die je daaruit krijgt, ben je in staat kosten te verlagen en bedrijfsprocessen te verbeteren.”

“En, heel belangrijk, Ctrack’s software is stabiel. Ze zijn dus niet alleen innovatief, maar ook betrouwbaar. En ze denken met je mee. Onze contactpersoon laat regelmatig z’n gezicht zien en dan nemen we uitgebreid door hoe de zaken ervoor staan.”

“Het is denk ik wel duidelijk waarom we graag samenwerken met Ctrack,” besluit Patrick Bosmans. “Wij zijn meer dan te spreken over hun software en dienstverlening en onze klanten zijn er enthousiast over. Kortom, Ctrack draagt bij aan het verwezenlijken van onze visie.”
.

lees hier meer over D’Ieteren en haar dienstverlening