Ctrack Benelux heeft dit jaar deelgenomen aan de INFOPOL XPO112 in Kortrijk op 25, 26 en 27 april 2017.

Een vakbeurs voor de uitrusting van politie-, bewakings-, veiligheids- en urgentiediensten en rampenbestrijding.

Over INFOPOL XPO112

Om de 2 jaar stellen gespecialiseerde bedrijven hun nieuwste producten en diensten voor op INFOPOL. Van vervoermiddelen, persoonlijke uitrusting en bewapening t/m communicatie-apparatuur, overvalpreventie en verkeerstoezicht.

Op XPO112 worden alle diensten en producten gepresenteerd die nodig zijn voor interventies bij o.a. rampen, ongevallen en branden. Vanaf de 112-oproep t/m het binnenbrengen van patiënten in de spoedafdeling of het neutraliseren van de ramp.

INFOPOL XPO112 2017 op één beursvloer

INFOPOL en XPO112 werden tegelijkertijd georganiseerd op één beursvloer van meer dan 15.000m², waardoor een sterke synergie ontstond. Beide bezoekersdoelgroepen kregen een meer dan compleet marktoverzicht.

Tijdens deze vakbeurs werden er dan ook volop bestaande, professionele contacten onderhouden en tegelijkertijd nieuwe professionele opportuniteiten ontdekt. Zo kwamen efficiëntie en sfeer op een prettige wijze samen.

Wat er te zien was bij Ctrack

Tijdens deze beurs demonstreerden wij o.a. Ctrack’s Executive Dashboard, rijgedrag software Cdrive en de nieuwste versie van ons voertuigvolgsysteem.

Verder stonden we natuurlijk klaar om alle fleet management vragen te beantwoorden. En bezoekers genoten op onze stand van de door een professionele barista ingeschonken koffie (en thee en chocolademelk).

Meer informatie

Wilt u meer weten over de hierboven genoemde onderwerpen of heeft u andere vragen/opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.