Dagelijks treffen wij allerlei mensen in uiteenlopende sectoren die op zoek zijn naar een software oplossing die tijd en geld bespaart én waarmee het wagenpark optimaal gemanaged wordt.

Tegelijkertijd is er soms een bepaalde terughoudendheid en wordt er vastgehouden aan bekende gewoontes. Iets nieuws uitproberen of overstappen op iets anders, doen mensen niet zo snel.

Zien is geloven – daar begint het mee

Wij kunnen natuurlijk mooie verhalen vertellen over de vele voordelen van een professioneel fleet management systeem, maar the proof of the pudding is in the eating. Pas als u het zelf ziet en ervaart, gelooft u het écht.

Vandaar dat zoveel mensen na het bekijken van onze fleet management software demo in actie komen. Aan zo’n demo afspraak gaat iets belangrijks vooraf: Sterk gevoelde en motiverende beweegredenen, zoals bijvoorbeeld:

Voor het wagenpark management worden Excel sheets gebruikt

Al lijkt het soms alsof er onderhand voor alles geavanceerde ICT ingezet kan worden, toch zijn er nog behoorlijk wat bedrijven die grip proberen te houden op het wagenpark met behulp van handmatig ingevulde Excel sheets.

Op deze manier werken kost ongelooflijk veel tijd en energie. Daarnaast is de kans op menselijke fouten groot. Na de implementatie van fleet management software zult u merken dat de organisatie direct effectiever werkt.

U wilt te allen tijde wagenpark inzicht en controle

Zowel binnen als buiten kantoortijden wilt u zicht hebben op alle bedrijfsvoertuigen. Dat is broodnodig voor het verlenen van doeltreffende klantenservice. Wie bevindt zich waar voor hoelang en kan het snelst naar een noodgeval toegestuurd worden?

Telefonisch contact kan niet op tegen het inzicht en de controle die fleet management software met zich meebrengt. Tijd-, device- en plaats onafhankelijk. Er kan veel sneller geschakeld worden en daarbij vermindert werkstress ook nog eens omdat de planning soepeler verloopt.

Een probleem kunnen oplossen zodra het opduikt

Maar al te vaak duikt er nú een probleem op waarvan de oorzaak gezocht moet worden in een langlopend proces wat te lang onopgemerkt is gebleven. Gedurende die tussenliggende periode kan er daardoor al veel tijd en geld verspild zijn. Er zijn verschillende methoden om zoiets eerder te signaleren.

Niets is echter zo effectief als software die elk moment van de dag, op ieder type device en plaats onafhankelijk, exact laat zien wat er waar gebeurt. Fleet management software is óók een analyse tool waardoor problemen tijdig ondervangen worden en niet de kans krijgen om structurele vormen aan te nemen.

U wilt een specifiek bedrijfsprobleem aanpakken

Ctrack software is zowel schaalbaar als aanpasbaar. Gezamenlijk bekijken we wat uw bedrijf precies nodig heeft. Is daar een aanpassing voor nodig? Dan zorgen wij daarvoor. Voor iedere, specifieke wagenpark behoefte vinden wij een oplossing, ongeacht de grootte van uw vloot en het type voertuigen.

Meestentijds blijkt dat er een bestaande mouw aan te passen is. Met ons uitgebreide fleet management pakket kunt u namelijk vele kanten op, ook op het gebied van veilig rijgedrag, CO2 reductie en MVO. Dat zijn bedrijfsaspecten die steeds zwaarder meegewogen worden bij de leverancier keuze.

U wilt andere fleet management software

Het kan zijn dat u niet tevreden bent met de software die u op dit moment gebruikt. Als dat het geval is, zetten wij samen met u op een rij wat goed verloopt en wat er beter moet. Op die manier wordt voor zowel u als ons duidelijk of en hoe we het beste kunnen samenwerken.

Overstappen naar een ander fleet management systeem heeft in ieder geval minder voeten in de aarde dan u misschien denkt. Wij begeleiden het hele proces en dankzij de gebruiksvriendelijkheid zijn medewerkers er snel aan gewend. Daarnaast integreert Ctrack software naadloos met de meeste ERP systemen.

Herkent u één of meer van deze beweegredenen? Wilt u graag meer informatie of zo’n demo afspraak maken? Neem dan gerust contact op met ons.