Astroclean is een ruitenwasserij en schoonmaakbedrijf en bestaat al meer dan 20 jaar. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in grote schoonmaken, oplevering na bouw en opruimen na roet of waterschade en uitdrijvingen. Astroclean is sinds 2003 Ctrack klant.

Poetsen zoals grootmoeder

“Wij poetsen nog zoals grootmoeder het ons leerde,” vertelt directeur Piet Staessens. “We werken dus niet met machines, maar met de schuurborstel en dweil. Zo zijn alle hoeken en kantjes bereikbaar. Nergens wordt er ‘rond’ gepoetst. Meubilair wordt verzet en ook de plinten worden niet vergeten.”

“Wanneer je nieuwbouwwoning of de renovatie afgerond is of als je bijvoorbeeld roet- of waterschade hebt geleden, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Wij staan erom bekend geen tijd te verliezen en garanderen snelle service.”

Planning verbeteren en inzicht vergroten

“Ctrack helpt ons daarbij,” vervolgt Piet. “Astroclean gebruikt Ctrack’s fleetmanagement software voor 24/7 wagenpark inzicht en het bijhouden van de kilometers. Omdat omrijkilometers direct opvallen kunnen we onze mensen beter motiveren om de juiste route te kiezen.”

“Verder controleren we er ook de reis- en werkuren mee en de software helpt je om beter te plannen, wat bijdraagt aan onze snelle service.”

“Daarnaast gebruiken we hun systeem in combinatie met bestuurders identificatie via polsbandjes waar een RFID-tag in zit. Onze bedrijfswagens kunnen alleen op die manier gestart worden, wat een fijn stukje extra beveiliging is.”

“Omdat we met Driver ID werken, worden bestuurders- en voertuiggegevens gescheiden verzameld. Daardoor hebben we meer inzicht in de verplaatsingen en acties van individuele bestuurders en bijrijders, ongeacht welke bedrijfswagen ze gebruiken.”

Waarom met Ctrack werken?

“We werken al ruim 15 jaar met Ctrack. Het gaat ons er niet alleen om dat hun software stabiel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. Het is ook fijn samenwerken en ze snappen onze business. Ze denken met je mee en onze contactpersoon komt regelmatig even langs om te vragen hoe het gaat. Ik kan Ctrack echt aanbevelen,” besluit Piet.
.

lees hier meer over Astroclean’s dienstverlening