We staan aan de vooravond van 2016… 2015 was een goed jaar en dat heeft natuurlijk alles met onze klanten te maken. Van bouw-, renovatie- en verhuurbedrijven t/m installatie-, printerservice- en facilitaire organisaties.

Want niet alleen grote bedrijven zoals Mammoet en KLM kiezen voor Ctrack

Wij hebben veel MKB klanten die gebruik maken van onze GPS fleetmanagement oplossingen. Kilometerregistratie is veelal de basis, maar urencontrole, beveiliging en het optimaliseren van bedrijfsprocessen spelen een steeds grotere rol.

Als we aan beveiliging denken, komt bijna altijd het verhaal van onze klant Riba Rent bovendrijven. Vele jaren geleden, toen de 170 units nog maar net geïnstalleerd waren, werd een dieplader met kraan gestolen. Wat kon die snel teruggevonden worden!

Al zijn pakkende verhalen leuk, de alledaagse praktijk is belangrijker

Voor onze klanten spelen voornamelijk de welbekende zaken, zoals:

Waar de nadruk op ligt, verschilt per sector en bedrijf

Voor Renotec, een bedrijf dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken, zijn o.a. urenregistratie en beveiliging topprioriteiten. Er zijn 276 Ctrack GPS blackboxen geïnstalleerd en onze software doet de rest, inclusief unit-alarmmeldingen.

Serviceplanning optimaliseren

De CDS afdeling van Hewlett Packard handelt alle service-aanvragen af. Daar is een geoliede planning voor nodig. En dat is precies waar de Ctrack software, volledig geïntegreerd met het ERP-systeem, aan bijdraagt.

Daarnaast maakt het de urenregistratie eenvoudiger en wordt privégebruik van voertuigen teruggedrongen. Dergelijke zaken dragen wezenlijk en tastbaar bij aan de bedrijfscontinuïteit en winstgevendheid.

Het belang van urencontrole

In de schoonmaakbranche is urencontrole een prioriteit. Ruitenwasserij en schoonmaakbedrijf Astro Clean gebruikt dat stuk software optimaal – met de gewenste resultaten. Alles wordt netjes en juist geregistreerd. Er worden geen uren meer gemist, met een sluitende urenadministratie als gevolg.

Kortom, alle mogelijkheden staan tot uw beschikking. U bepaalt zelf waar nu en straks de meeste behoefte aan is binnen uw organisatie. Het Ctrack Benelux team staat u in ieder geval ook in België graag terzijde.

Wij wensen u een mooi zakenjaar en veel gezondheid toe!