Asset trackingzorgt voor volledige zichtbaarheidminder geld kwijt aan verzekeringenbeveiligt onze mobiele assets

Contact opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Offerte AANVRAGEN

GEEN ENKELE MOBIELE ASSET
UIT HET OOG VERLIEZEN

Mobiele Asset Tracking oplossing Ctrack Wireless

.
Het in de gaten houden van mobiele middelen die continu in beweging zijn, is altijd al een uitdaging geweest voor bedrijven. Ctrack Wireless is een draagbaar tracking systeem dat het beheren en beschermen van diverse soorten activa vereenvoudigd.

Ctrack Wireless hoeft niet geïnstalleerd te worden en is te verkrijgen in zowel een oplaadbare als niet-oplaadbare versie. Long-life powermanagement technologie en een flexibele configuratie zorgen voor een laag energieverbruik (levensduur tot 3 jaar).

Ctrack Wireless biedt naast de beheermogelijkheden een oplossing voor het beschermen van uw mobiele activa tegen diefstal. Er zit namelijk een tracking unit in de bewegingssensor en deze detecteert ongeoorloofde bewegingen.

.
Het compacte en robuuste design heeft niet veel ruimte nodig en kan uit het zicht geplaatst worden. Er zit een geavanceerde behuizing omheen met IP67 classificatie (bescherming tegen water en stof).

Ctrack Wireless kan stand-alone gebruikt worden of als onderdeel van een uitgebreide tracking oplossing. Real-time en historische gegevens kunt u bekijken via het web-based Ctrack Online systeem en de mobiele applicatie FleetMobi.

Dankzij batterijmonitoring en de dagelijkse rapportage weet u direct wanneer de batterijen bijna op zijn. De eenvoudige en te configureren rapportage instellingen en de slaapstand komen tegemoet aan uw specifieke monitoringbehoeftes én zorgen voor een langere batterijlevensduur.

Voordelen

“VOLLEDIGE
ZICHTBAARHEID”
“VERZEKERINGSKOSTEN
BESPAREN”
“ASSET
BEVEILIGING”

Eigenschappen

Draagbaar en lange levensduur

  • Geen elektrische verbinding nodig
  • Werkt voor langere tijd
  • Batterij back-up met anti-sabotage en bewegingssensor technologie
  • IP67-rated oplossingen die geschikt zijn voor gebruik in barse omstandigheden

Hergebruik

  • Kan verplaatst worden van de ene asset naar de andere – het apparaat is dus op meerdere activa te gebruiken

Real-time Asset Tracking

  • Beweging, locatie, replay, rapporten en event alarmen kunnen bekeken worden via de web-based applicaties Ctrack Online en Ctrack FleetMobi

Reporting

  • Geïntegreerde rapportage via Ctrack Online kan gecombineerd worden met andere tracking producten, incl. volledige administrator rechten
  • Bedrijfsuren- en asset gebruiksrapportage

Toepassing

  • Het volgen van voertuigen, activa en apparatuur, zoals trailers, containers, installaties, machines, palletladingen, huurauto’s en high-value cargo
Bel mij TERUG
OFFERTE
Demo AANVRAGEN
Email Ons